Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Van jongs af aan wist ik al dat ik iets in de sport wilde gaan doen. Na 15 jaar als kok werkzaam te zijn geweest vond ik het tijd voor een carrière switch en mijn keus was snel gemaakt. Ik wilde mijn koks outfit inruilen voor een sport outfit! Mijn ervaring heb ik opgedaan bij Rainbow Sport waar voornamelijk mensen met een maatje meer kwamen sporten. Mijn werkzaamheden daar bestonden voornamelijk uit het geven van personal training en fitnessbegeleiding. Daarnaast verzorgde ik verschillende groepslessen zoals kickfun, spinning, kettlebell en bootcamp.  Tijdens mijn opleiding heb ik veel verschillende work-outs gehad waaronder bootcamp. Dit sprak me toen al enorm veel aan en daar wilde ik iets mee gaan doen. Ik wil mensen graag op een leuke, intensieve, effectieve manier een training aanbieden. Daarom ben ik toen begonnen met Bootcamp Morren in Barneveld.

CrossFit 0342

Na wat jaren bootcamp en personal trainingen te hebben gegeven wilde ik mezelf weer wat verbreden op het gebied van training en lifestyle en kwam toen terecht bij CrossFit. In 2014 maakte ik voor het eerst kennis met CrossFit in Amersfoort. Vanaf het begin heb ik de trainingsmethode echt geweldig gevonden. Ik was altijd op zoek naar een programma waarbij je het maximale uit je fysieke gesteldheid kan halen. Sindsdien train ik niet meer anders. Na een paar jaar intensief getraind te hebben leek het me wel leuk om deel te nemen aan een CrossFit evenement. Ik heb me toen ingeschreven voor The Dutch Trowdown. Je kon je kwalificeren voor de finale door bij de beste 10 te eindigen. In mijn categorie deden 160 deelnemers mee en ik zat bij de beste 10. De finale vond plaats in Almelo en deze wist ik te winnen. De sfeer, de deelnemers, het publiek, het was echt een super gave ervaring. Bij CrossFit heerst echt een community gevoel. Iedereen staat voor elkaar klaar en wil elkaar helpen om een level hoger te komen. Mijn  passie, ervaring en kennis wil ik graag delen met mensen die bij CrossFit 0342 komen trainen. Topsporter, recreatieve sporter of helemaal geen sporter, jong of oud iedereen is welkom bij onze box in Barneveld! Ik wil het allerbeste beste voor mijn sporters en daar blijf ik hard voor werken en dat doe ik met alle plezier..!

Geboortedatum: 03-03-1975 || Woonplaats: Barneveld || Hobby’s: koken, Crossfit, sport en  genieten met mijn gezin. || Beroep: Eigenaar van CrossFit 0342 en Bootcamp Morren.

Michael Morren

Michael Morren

Trainer
CrossFit Level 1 - Olympisch gewichtheffen - Fitness docent - Fitness trainer A (fitvak) - Fitness master - Personal trainer - Spinning instructeur - Functional trainer - Kettlebell instructeur - Bootcamp instructeur - Sled Trainer - Kettlebell Master Instructor - Perfect Performance Essentials - Koksopleiding CIN (Culinair Instituut Nederland)