Aanmelden

Wil je ook werken aan een gezonde leefstijl?  Aanmelden gaat heel eenvoudig via de WOD App!

meld je aan!

CrossFit

Sporten met zoveel mogelijk variatie door gewichtheffen, conditietraining én gymnastiek te combineren in één training! Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Bootcamp

Een gevarieerde, intensieve full-body groepstraining in de buitenlucht op diverse locaties in Barneveld. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

BoksFit

Een combinatie van boks- en traptechnieken met oefeningen om lichaam en geest in topconditie te brengen. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Personal Training

Een volledig op maat gemaakte training onder begeleiding van een gecertificeerd trainer om jouw doelen en wensen te realiseren. Meld je hier aan voor een vrijblijvend gesprek!

wod app

Aanmelden bij CrossFit 0342 gaat heel eenvoudig. Maak eerst een account aan bij ons. Daarvoor maken wij gebruik van de WOD App van Pay’n Plan. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je aangeven of je een proefles, abonnement, strippenkaart of losse les wilt afnemen. Je kunt je eigen gegevens zelf beheren in de WOD App. Daarna kan je in de WOD App precies zien welke lessen op het rooster staan en je inschrijven voor de les van jouw keuze!

Je kunt de WOD App ook downloaden als app op je smartphone en/of tablet.

BORN TO BE STRONG

Bij CrossFit 0342 is iedereen welkom! Wij versterken het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden!
Ben je op zoek naar een toffe community, optimale begeleiding en uitdagende trainingen? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!