Personal Training

Wil je fitter worden, in vorm blijven, afvallen of werken aan je conditie? Een op maat gemaakt trainingsprogramma kan jou daarbij helpen. Maak kennis met Personal Training!

Maak kennis met personal training en maak een afspraak

wat is Personal Training?

Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in top conditie te brengen en te houden. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin: wij maken een op maat gemaakte training op basis van jouw doelen en wensen. We gaan daarbij net even dat stapje verder om jou verder te helpen door:

  • Testen en meten
  • Personal training in sport en bewegen
  • Voedingsbegeleiding
  • Mentale begeleiding

 

Met Personal Training hoef je het niet alleen te doen. Je hebt altijd een stok achter de deur door de gecertificeerd personal trainer die jou motiveert en rekening houdt met jouw persoonlijke situatie! Het gevolg is duidelijke vooruitgang!

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

Aan de hand van jouw leeftijd, doel(en), ervaring en jouw fysieke gesteldheid ontwikkelen wij een passend trainingsprogramma. Hierbij kijken wij niet alleen welke oefeningen je kan doen, maar bijvoorbeeld ook welke voeding daar het beste bij past. Door die persoonlijke aandacht is Personal Training ook veilig: de kans op blessures en klachten is zeer laag.

Wij gaan net even dat stapje verder dan alleen sporten en bewegen. Jouw trainer is jouw persoonlijke coach en motivator. Of je nu wilt afvallen of je conditie verbeteren: op de momenten dat het even moeilijk is, zorgt hij voor goede mentale coaching om er samen met jou een succes van te maken! En hij zorgt ervoor dat je geen training mist!

IS PERSONAL TRAINING WAT VOOR MIJ?

Heb je moeite om jezelf te motiveren? Zie je onvoldoende vooruitgang? Of weet je niet waar je moet beginnen met sporten en bewegen? Laat je bijstaan door een gecertificeerd personal trainer! Personal Training is ook uitermate geschikt als je herstellende bent van een blessure of als je een goede basis wil leggen om deel te nemen aan de groepslessen.

Sport je liever met een vriend of vriendin? Of wil je de kosten delen? Wij bieden ook DUO Personal Training aan.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij je kunnen helpen!

foto's Personal Training

BORN TO BE STRONG

Bij CrossFit 0342 is iedereen welkom! Wij versterken het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden!
Ben je op zoek naar een toffe community, optimale begeleiding en uitdagende trainingen? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!