Bij Crossfit 0342 in Barneveld kun je ook terecht voor Personal Training. Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in top conditie te brengen en te houden. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin: ik stem het programma volledig af op uw doelen en wensen. Daarnaast ben ik niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om je lichaam en geest in balans te houden.

Ook als je al een gezonde levensstijl hanteert kan ik je net dat beetje extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen. Een van de grootste belemmeringen om structureel aan de conditie te werken, is een gebrek aan motivatie. Het is vaak niet eenvoudig om jezelf keer op keer aan te sporen actief te worden en te blijven en daar wil ik je graag bij helpen!

Wat je kunt verwachten van personal training:

· Testen en meten
· Mentale begeleiding
· Personal training in sport en bewegen
· Voedingsbegeleiding

Genoeg redenen om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intake waarin eventuele klachten, medicijngebruik en de persoonlijke doelen worden besproken. Aan de hand van al deze gegevens en een aantal testen, wordt er een trainingsprogramma opgesteld.