Wat is BoksFit?

BoksFit is een energieke les van 45 minuten waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. Na de warming up volgt een intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Boksfit is een combinatie van boks- en traptechnieken uitgevoerd op een kickbag (staande bokszak) in combinatie met spierversterkende oefeningen. BoksFit is uitermate geschikt om je uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ook kracht en coördinatie worden hierbij getraind. Door BoksFit zal ook het zelfvertrouwen groeien waardoor zowel je lichaam als geest in topconditie komt.

Wat train ik met BoksFit?

Bij BoksFit train je het gehele lichaam. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend snel tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! BoksFit is de ideale les wanneer je aan je conditie wil werken of wil afvallen. Daarnaast zorgt BoksFit ook voor een grote souplesse (lenigheid) van het lichaam waardoor je je vrijer, sterker en fitter voelt.

Is BoksFit wat voor mij?

Vind jij het lekker om op muziek actief bezig te zijn en je hoofd even helemaal leeg te maken terwijl je jouw krachten loslaat op de Kickbag? Dan is BoksFit iets voor jou! Je kickt niet tegen elkaar maar tegen de Kickbag op lekkere muziek. Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze BoksFit lessen zijn zeer laagdrempelig en daarom kan iedereen eraan meedoen, ongeacht je niveau!

Ben je opzoek naar een energieke en uitdagende training waarbij je veel calorieën verbrand? Dan is BoksFit wat voor jou! Klik hier om je aan te melden voor een GRATIS proefles.