BoksFit

Wil jij boks- en traptechnieken combineren met kracht- en conditieoefeningen? Maak kennis met BoksFit!

  • Wat is Boksfit?
  • Wat train ik met BoksFit
  • Is Boksfit wat voor mij?

Maak kennis met boksfit en schrijf je in voor een proefles

WAT IS BOKSFIT?

Bij BoksFit train je het gehele lichaam door een combinatie van boks- en traptechnieken. De korte en explosieve bewegingen tegen een kickbag, de bokszak, zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend snel tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! BoksFit is de ideale les wanneer je aan je conditie wilt werken of wilt afvallen!

 

WAT TRAIN IK MET BOKSFIT?

Door de combinatie van boks- en traptechnieken uitgevoerd in combinatie met spierversterkende oefeningen is BoksFit zeer geschikt om je conditie te verbeteren en om calorieën te verbranden. Daarnaast ontwikkel je kracht, explosiviteit en lenigheid. En bovendien helpt het om stress te verlagen! Hierdoor voel jij je vrijer, sterker en fitter en komen jouw lichaam en geest in topconditie!


IS BOKSFIT WAT VOOR MIJ?

De lessen van 45 minuten zijn laagdrempelig en daardoor geschikt voor iedereen! Man of vrouw, met of zonder ervaring. Vind jij het lekker om op muziek actief bezig te zijn en je hoofd even helemaal leeg te maken terwijl je jouw krachten loslaat op de kickbag? Dan is BoksFit iets voor jou!

foto's boksfit

BORN TO BE STRONG

Bij CrossFit 0342 is iedereen welkom! Wij versterken het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden!
Ben je op zoek naar een toffe community, optimale begeleiding en uitdagende trainingen? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!