CrossFit 0342 is voor iedereen

Wij bieden verschillende trainingen aan zodat de lessen voor iedereen afwisselend, uitdagend en toegankelijk zijn!

 

ONZE MISSIE

Bij CrossFit 0342 maken we sporten leuk! Wij motiveren je te werken aan een gezond, vitaal en sociaal leven. Wij helpen je vol te houden en plezier te beleven aan sporten. Wij bieden je gevarieerde lessen op het gebied CrossFit, Bootcamp, BoksFit en Personal Training, altijd onder begeleiding van een trainer die je kan helpen je doelen te realiseren. En dat binnen een bruisende community binnen CrossFit 0342!

Onze VISIE

Bij CrossFit 0342 kan iedereen sporten ongeacht je geslacht, leeftijd of (sportieve) achtergrond. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid in een veilige en effectieve omgeving waarbij we elkaar helpen. CrossFit 0342 doet dit door mensen op hun eigen niveau te laten bewegen op een functionele en gevarieerde manier op een hoge intensiteit.

Dat doen we binnen een community van sporters en trainers die we met elkaar creëren, waarbij plezier, eerlijkheid en integriteit voorop staat. Iedereen is gelijkwaardig en kan trainen op zijn eigen niveau met zijn eigen individuele doelen.

Door op deze manier lessen te verzorgen, helpen wij jou invulling te geven aan een gezonde levensstijl. Want een gezonde levensstijl heeft veel invloed op het geluk en de gezondheid van mensen.

health

Sporten draagt bij aan een gezonde levensstijl en heeft veel invloed op het geluk en de gezondheid van mensen.

Fit

Werken aan een gezonde levensstijl door gevarieerde trainingen waarin je functioneel beweegt op hoge intensiteit.

fun

Plezier in wat je doet, motiveert je om vol te houden en te blijven leren in een veilige en opbouwende omgeving

WIE ZIJN WIJ

CrossFit 0342 is anders dan een normale sportschool. Bij ons vindt je geen kracht- en cardiotoestellen zoals je deze in een fitnesscentrum ziet.

Bij CrossFit 0342 vindt je barbells, roeimachines, dumbells, kettlebells, squat racks, ringen, pull-up ringen en nog veel meer.

Maar het meest belangrijke: je traint bij ons altijd onder begeleiding van ervaren trainers die je helpen je doelen te bereiken door professionele en persoonlijke coaching. En dat binnen een community van mensen met dezelfde kijk op fitheid als gemeenschappelijke doel.

CrossFit 0342 versterkt het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden.

 

Het team

Michael

Eigenaar

Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Van jongs af aan wist ik al dat ik later iets in de sport wilde gaan doen. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Bootcamp Morren. Ik
ben toen begonnen met het geven van bootcamp- en personal trainingen. In 2014 maakte ik voor het eerst kennis met Crossfit en in 2017 ben ik gestart met mijn eigen box CrossFit 0342. Vanaf het begin heb ik de trainingsmethode echt geweldig gevonden. Ik was altijd opzoek naar een programma waarbij je het maximale uit je fysieke gesteldheid kunt halen. Sindsdien train ik niet meer anders. Bij CrossFit 0342 heerst echt een community gevoel. Of het nu gaat om Bootcamp, BoksFit of CrossFit, iedereen staat voor elkaar klaar en wil elkaar helpen om een level hoger te komen. Mijn passie, ervaring en kennis wil ik graag delen met mensen die bij CrossFit 0342 komen trainen. Topsporter, recreatieve sporter of helemaal geen sporter, jong of oud iedereen is welkom! Ik wil het allerbeste beste voor mijn sporters en daar blijf ik hard voor werken en dat doe ik met alle plezier!

Marieke

Eigenaar

CrossFit 0342 is een geweldige community waar iedereen welkom is. We hebben een plek gecreëerd waar iedereen kan werken aan zijn of haar fysieke en mentale gezondheid in een vertrouwde omgeving. Iedere dag ervaar ik zelf hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen door middel van voldoende beweging en gezonde voeding. Hier krijg je energie van en verhoog je jouw geluksgevoel! Dit gun ik iedereen! Iedere woensdagavond verzorg ik de Bootcamples. Ik vind het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezonde levensstijl van onze sporters. Naast het lesgeven inspireer ik mensen graag met gezonde voeding en leuke recepten. Ook verzorg ik allerlei administratieve taken rondom CrossFit 0342. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Martijn

Crossfit coach

Hoi, ik ben Martijn. 
Vanaf de allereerste CrossFit les bij Michael in 2017 ben ik van de partij bij CrossFit 0342.
De sport heeft me gegrepen en ik geniet iedere keer weer van de diversiteit en uitdagingen die de sport biedt.
Regelmatig doe ik mee aan CrossFit wedstrijden, zowel individueel als met 1 of meerdere in een team.
In 2019 heb ik mijn CrossFit Level 1 cursus afgerond.
Ik hoop anderen te kunnen motiveren en te stimuleren om lekker te sporten. Het mooie aan CrossFit is dat iedereen in de les op zijn eigen niveau aan het werk is. Individueel maar toch samen!
 Hopelijk tot snel.

Aline

Bootcamp instructeur

Hoi! Ik ben Aline en geef sinds 2017 elke maandagavond Bootcamples. Samen met een groep enthousiaste sporters banjeren we door het bos, dorp of trainen we buiten bij de CrossFit box. Weer of geen weer!
Bootcampers zijn echte buitensporters. We vinden het niet erg om vies te worden en we doen gerust burpees in de modder. Het is altijd een uur zweten en genieten. Elke training is anders. Soms gebruiken we materialen en een andere keer alleen lichaamsgewicht. Omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau en snelheid kan werken, halen we het beste uit ons zelf. Daar krijg ik energie van! Gezellig als je komt sporten! Je bent van harte welkom!

Jos

crossfit coach

Mijn naam is Jos. Ik ben drie jaar geleden begonnen met CrossFit. Mijn passie voor CrossFit wil ik graag aan jou overdragen met daarbij de bijbehorende begeleiding. Ik wil voor iedereen mogelijk maken om met plezier hun doelen te behalen.
Ik zie je snel bij CrossFit 0342!

Lisa

crossfit coach

Hai, ik ben Lisa. In 2018 ben ik begonnen met CrossFit en sindsdien ben ik besmet geraakt met het CrossFit virus. Elke les is weer een nieuwe uitdaging. Je wordt er niet alleen sterker en fitter van, maar elke les is ook leerzaam en gezellig. CrossFit is voor iedereen! Ik wil jou ook graag helpen om je fitter en sterker te laten voelen. Vanaf juli 2022 ga je mij ook tegenkomen als coach. Tot snel!

BORN TO BE STRONG

Bij CrossFit 0342 is iedereen welkom! Wij versterken het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden!
Ben je op zoek naar een toffe community, optimale begeleiding en uitdagende trainingen? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!