Landingspagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In augue nisl, onare volutpat.

HEALTH FIT FUN

Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Van jongs af aan wist ik al dat ik iets in de sport wilde gaan doen. Er zijn eigenlijk weinig sporten die ik nog niet gedaan heb. Na 15 jaar als kok werkzaam te zijn geweest vond ik het tijd voor een carrière switch en was mijn keuze snel gemaakt. Ik wilde mijn koks outfit inruilen voor een sport outfit! Mijn ervaring heb ik opgedaan bij Rainbow Sport waar voornamelijk mensen met een maatje meer kwamen sporten. 

Hier een kopregel

BoksFit is een energieke les van 45 minuten waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. Na de warming up volgt een intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Boksfit is een combinatie van boks- en traptechnieken uitgevoerd op een kickbag (staande bokszak) in combinatie met spierversterkende oefeningen. BoksFit is uitermate geschikt om je uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ook kracht en coördinatie worden hierbij getraind. Door BoksFit zal ook het zelfvertrouwen groeien waardoor zowel je lichaam als geest in topconditie komt.

Nog wat meer informatie

Bij BoksFit train je het gehele lichaam. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend snel tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! BoksFit is de ideale les wanneer je aan je conditie wil werken of wil afvallen. Daarnaast zorgt BoksFit ook voor een grote souplesse (lenigheid) van het lichaam waardoor je je vrijer, sterker en fitter voelt.

BORN TO BE STRONG

Bij CrossFit 0342 is iedereen welkom! Wij versterken het geluksgevoel en de gezondheid van onze leden!
Ben je op zoek naar een toffe community, optimale begeleiding en uitdagende trainingen? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!