Michael Morren tweede in Den Bosch

BARNEVELD Michael Morren is als tweede geëindigd tijdens de Dutch Throw Down in Den Bosch in de klasse RX Masters. Vorig jaar won de 42-jarige Barnevelder nog tijdens zijn eerste deelname. ,,Maar dat was in een lagere klasse”, vertelt Morren. ,,Nu deed ik in de hoogste klasse mee. Ik ben ontzettend blij met deze tweede plek.”

Lees verder

Barnevelder Morren wint eerste prijs crossfit

BARNEVELD Michael Morren, personal trainer uit Barneveld, heeft zaterdag de eerste prijs gewonnen bij het crossfitevenement The Dutch Throwdown in Almelo. Crossfit is nog een relatief onbekende sport in Nederland. Michael Morren kwam er voor het eerst mee in aanraking toen hij zes jaar geleden stopte met zijn werk als kok en zich liet omscholen tot personal trainer.

Lees verder

'Het gaat heel zwaar worden'

BARNEVELD Voor het eerst in zijn leven doet Michael Morren mee aan The Dutch Throwdown, een groot crossfit evenement in Almelo. De personal trainer uit Barneveld heeft nog geen idee wat hem die dag te wachten staat. Al staat één ding vast. ,,Het gaat heel zwaar worden.”

Lees verder

Van kok tot personal trainer

BARNEVELD Michael Morren (40) uit Barneveld verruilde drie jaar geleden de keuken voor de sportschool. Als personal trainer, mental coach en voedingsadviseur voert hij een strijd tegen overgewicht en helpt hij mensen op weg naar een gezonder bestaan.

Lees verder